Sofia Times Magazine
 
Πρωτοσέλιδο arrow Α' Βραβείο
21.02.18
 
 
Επιλογές
Πρωτοσέλιδο
Γνωρίστε μας
Α' Βραβείο
Διάφορα Θέματα
Ομογενειακές Ειδήσεις
Κυπριακές Ειδήσεις
Greek Web Radio
Greek Web TV
Eurovision
Διαφημιστείτε
Δελτία Τύπου
Σύνδεσμοι
Ταξίδια
Φωτογραφικό Υλικό
Παλαιό Web Site
Είπαν για μας
Ευχαριστίες
Επιστολική Ψήφος
Στρατολογικά
Παλαιά Τεύχη
SofiaTimes mobile
Συστήστε μας
Εκδηλώσεις
Βιβλίο Επισκεπτών
Επικοινωνία
Global Hellenism
Τηλεοπτικές Μεταδόσεις

Newsflash
Ζητούνται Συνεργάτες

Το Sofia Times Magazine και το Greek Web Radio θέλοντας να παρέχoyn καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καθώς και ψυχαγωγία στην ελληνική και κυπριακή ομογένεια, ζητούν την βοήθεια και την συνδρομή σας στην ενίσχυση της προσπαθειάς μας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail στο partners@sofiatimes.com


Συνεχίζονται οι εκπομπές για το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Το Greek Web Radio είναι άλλο ένα εγχείρημα των συνεργατών της ειδησεογραφικής ομογενειακής πύλης του Sofia Times Magazine, το οποίο κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο τον κόσμο που μας επισκέπτεται καθημερινά στο διαδίκτυο.

Προς το παρόν από το non stop δοκιμαστικό πρόγραμμα έχετε την ευκαιρία να ακούτε ελληνική μουσική από τις 6 μουσικές εκπομπές μας και να ενημερώνεστε καθημερινά για τα δρώμενα στην Ομογένεια από τη δημοσιογραφική μας εκπομπή.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekwebradio.com περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας.Το Sofia Times Magazine,
ευχαριστεί για μία ακόμη χρονιά τον απανταχού Ελληνισμό από τις παρακάτω 125 χώρες,
για την εμπιστοσύνη που δείχνει καθημερινά στην ειδησεογραφική μας πύλη για την ενημέρωσή του...

(αφορά επισκεψιμότητα για τους μήνες Ιανουάριος - 18 Σεπτεμβρίου 2013)

United States

Greece

European country

Germany

Canada

Italy

Great Britain

Netherlands

Spain

Sweden

Cyprus

China

Poland

Finland

Russian Federation

France

Belgium

Romania

Australia

Ukraine

Bulgaria

Norway

Brazil

Austria

Singapore

Hungary

Luxembourg

Czech Republic

South Korea

Republic of Serbia

Isle of Man

Egypt

Slovenia

South Africa

Latvia

India

Moldova

Israel

Saudi Arabia

Turkey

Ireland

Switzerland

Philippines

Japan

Netherlands Antilles

Albania

Colombia

Hong Kong

Taiwan

Vietnam

F.Y.R.O.M

Mexico

Slovak Republic

United Arab Emirates

Denmark

Georgia

Nigeria

Portugal

Thailand

Lithuania

Indonesia

Chile

Qatar

Malaysia

Argentina

Venezuela

New Zealand

Iran

Jordan

Bangladesh

Pakistan

Ecuador

Senegal

Armenia

Haiti

Gabon

Peru

Polynesia (French)

Honduras

Azerbaidjan

Vatican City State

Belarus

Costa Rica

Lebanon

Kenya

Palestinian Territories

Nicaragua

Kazakhstan

Ivory Coast (Cote D'Ivoire)

Rwanda

Malta

Cameroon

Cambodia

Kuwait

Morocco

Panama

Ghana

Estonia

Congo, Democratic Republic of the

Algeria

Tunisia

Dominican Republic

Laos

Bahrain

El Salvador

Iraq

Bosnia-Herzegovina

Yemen

Syria

Benin

Angola

Bahamas

Jamaica

Gibraltar

Libya

Guatemala

Namibia

Ethiopia

Tadjikistan

Oman

Croatia

Paraguay

Mongolia

Sri Lanka

Madagascar
Sofia Times Magazine
Οι ειδήσεις της Ομογένειας με ένα μόνο κλικ...!
Διάφορα Θέματα
SofiaTimes.com mobile
Ομογενειακές Ειδήσεις
Εισαγωγή χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δημοφιλή
Events Calendar
« < ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
Εκδηλώσεις
Δέν υπάρχουν γεγονότα

Αγαπημένo Site
Αγαπημένη σελίδα
Αρχική Σελίδα
Εκτύπωση Σελίδας
Ομογενειακά Βραβεία για το 2003 Εκτύπωση E-mail

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος βραβεύει τον εκδότη του Sofia Times Magazine Δρ Κώστα Σ. Πασχαλίδη

Της Κατερίνας Θανασούλα
Κ. Στεφανόπουλος: «Πολύτιμο κομμάτι της Ελλάδας ο Απόδημος Ελληνισμός»
Κώστας Σ. Πασχαλίδης: "Το Α' Βραβείο στο Sofia Times Magazine μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά τον αγώνα της ενημέρωσης των ομογενών"

Τα βραβεία και τους τιμητικούς επαίνους σε 12 εκπροσώπους του ομογενειακού Τύπου, απένειμε για έκτη συνεχή χρονιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Λ. Λειβαδάς, απευθυνόμενος στους ομογενείς δημοσιογράφους τόνισε ότι τα ομογενειακά ΜΜΕ, σαν μια ευαίσθητη κεραία, που προσλαμβάνει και ταυτόχρονα, εκπέμπει τα μηνύματα της Ελλάδας στο παγκοσμιοποιημένο επικοινωνιακό περιβάλλον, αποτελούν πλέον συστατικό στοιχείο στον εθνικό πυλώνα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας.
«Τα ΜΜΕ του απόδημου Ελληνισμού και των Ελληνικών παροικιών λειτουργούν ως γέφυρα με την πατρίδα, ενώ παραμένουν μία σημαντική πηγή άντλησης πρωτογενούς υλικού και πληροφοριών για την ιστορία, τις κοινωνικές εξελίξεις, τις παραγωγικές δραστηριότητες και τον πολιτισμό της Ελληνικής Διασποράς.
Χαρακτήρισε δε, τα ομογενειακά ΜΜΕ πολύτιμο κήρυκα των ελληνικών θέσεων, για τη ενημέρωση και την επικοινωνία στο Παγκόσμιο Χωριό.
Ο Π. Λειβαδάς επιβεβαίωσε την στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας στην συνολική προσπάθεια που καταβάλλει ο Απόδημος Ελληνισμός, ώστε να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα αλλά και να προβάλλει την εικόνα της χώρας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος μαζί με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον εκδότη του Sofia Times Magazine Δρ Κώστα Σ. Πασχαλίδη

Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Θ. Ρουσόπουλος εξήρε τον σημαντικό ρόλο των Ομογενειακών ΜΜΕ λέγοντας : «O ρόλος των Μέσων της Ομογένειας είναι κομβικός. Τα ομογενειακά μέσα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, κρατούν ζωντανή τη φλόγα του ελληνισμού, ενισχύοντας τους διαύλους επικοινωνίας αφ’ ενός μεταξύ των ομογενών μας και αφ’ ετέρου ανάμεσα στις ελληνικές κοινότητες και την μητρόπολη. Πολύ περισσότερο, τα ομογενειακά μέσα αποδεικνύουν καθημερινά την ικανότητά τους να ανταποκριθούν με δυναμισμό στις προκλήσεις του νέου παγκόσμιου επικοινωνιακού περιβάλλοντος, πρωταγωνιστώντας στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των όπου γης Ελλήνων».
Επανέλαβε την δέσμευση της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει ενεργά και ουσιαστικά με εντεινόμενους ρυθμούς κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στο κοινό όραμα για τον οικουμενικό ελληνισμό.
Καταλήγοντας, ευχαρίστησε τους βραβευθέντες, αλλά και όλους όσους από τη θέση τους και με τις δυνάμεις τους, δίνουν τον δικό τους αγώνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες. «Εύχομαι, η επιτυχία αυτή να γίνει η παρακαταθήκη ενός ακόμη πιο δυναμικού μέλλοντος» είπε ο υπουργός.
 
Κ. Στεφανόπουλος: «Πολύτιμο κομμάτι της Ελλάδας ο Απόδημος Ελληνισμός»
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ομιλία του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου, ο οποίος παραβρέθηκε για τελευταία φορά πριν το τέλος της θητείας του στην βράβευση των ομογενειακών ΜΜΕ με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος σε μία αναμνηστική φωτογραφία μ' όλους τους βραβευθέντες δημοσιογράφους

Ο κ. Στεφανόπουλος απευθύνθηκε όχι μόνον στους ομογενείς δημοσιογράφους, αλλά και τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο λέγοντας: «Αισθάνομαι απέναντί τους μια πολύ μεγάλη στοργή. Είναι κομμάτι της Ελλάδας πολύτιμο, ακόμη περισσότερο πολύτιμο γιατί μας λείπει. Συνήθως κανείς νοσταλγεί αυτά που πέρασαν αυτά που χάθηκαν και αυτό το κομμάτι του Ελληνισμού χάθηκε κάτω από πολύ δύσκολες περιστάσεις και φοβούμαι, μήπως χαθεί οριστικά».
Ο πρώτος πολίτης της Ελλάδας, μίλησε για τους Έλληνες που αναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα, κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και για το τέλος της εποχής της μετανάστευσης, που έχει ως αποτέλεσμα να μην ανανεώνονται οι ελληνικές κοινότητες, ενώ χάνονται, όπως χαρακτηριστικά είπε, και άνθρωποι που διαπρέπουν τώρα στο εξωτερικό. «Δεν έχουμε πια μετανάστες στον εξωτερικό κόσμο που να ανανεώσουν τις ομογενειακές μας κοινότητες, είτε στην Αμερική είτε στον Καναδά, είτε στην Αυστραλία. Από εδώ και πέρα πολύ λίγοι πηγαίνουν και αυτοί χάνονται πολλές φορές και μάλιστα χάνονται υψηλού επιπέδου και νοημοσύνης άνθρωποι, όπως αυτοί που γίνονται καθηγητές πανεπιστημίου ή διαπρέπουν σε πολλούς τομείς της ξένης ζωής».

Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος μαζί με τους βραβευθέντες εκπροσώπους του Ομογενειακού Τύπου

Ο κ. Στεφανόπουλος τόνισε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουμε ώστε να συντηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την ελληνική συνείδηση αυτών των ανθρώπων βασικό στοιχείο της οποίας είναι η Ελληνική γλώσσα, χωρίς να είναι το απαραίτητο, χωρίς να είναι το σπουδαιότερο. «Ομιλών ελληνικά, φανατικός Έλλην. Mην σας κάνει εντύπωση έτσι είναι τα πράγματα για έναν που θέλει να παραμείνει Έλληνας και αισθάνεται την ανάγκη να ζει, να συμπεριφέρεται και να βοηθάει την Ελλάδα». Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Ελληνισμού της Διασποράς, και την συνέχισή του, ενώ αναφέρθηκε και στο μείζον θέμα των μεικτών γάμων.
«Ο μέγας κίνδυνος είναι οι μεικτοί γάμοι και το ξέρετε καλύτερα από μένα. Και όταν μάλιστα η μητέρα είναι ξένη μιλάει στο παιδία με την ξένη γλώσσα, συμπεριφέρεται σαν ξένη, με όλον τον σεβασμό μας με όλη μας την αγάπη και την εκτίμησή μας».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξήρε τον ρόλο των ομογενειακών Μέσων στη διάσωση της ελληνικής ταυτότητας. «Το μόνο στήριγμά μας είναι τα ΟΜΜΕ, με αυτά έρχεται ο Έλληνας του εξωτερικού σε επαφή με την πατρίδα, με αυτά μαθαίνει τι συμβαίνει στην κοινότητα που ζει, με αυτά μαθαίνει τι συμβαίνει στον χώρο τον εξωτερικό που είναι και αυτός ενταγμένος. Μαθαίνει και ιστορία ακόμη γιατί πολλά από τα περιοδικά και τις εφημερίδες ή και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς μεταφέρουν κομμάτι της ελληνικής ιστορίας στους ανθρώπους που δεν έχουν την ευκαιρία, την ευκολία. Η ιστορία είναι ένας σπουδαίος θεσμός που μας γεμίζει με υπερηφάνεια, με εθνική συνείδηση, με το αίσθημα της συνέπειας το οποίο καταλαμβάνει την ψυχή των αποδήμων μας και τους ενισχύει στο να παραμείνουν Έλληνες».

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού κ. Ανδρέας Αθενς συγχαίρει τον εκδότη του Sofia Times Magazine Δρ Κώστα Σ. Πασχαλίδη

Για όλους αυτούς τους λόγους έρχομαι όλα αυτά τα χρόνια στην απονομή βραβείων στους ομογενείς δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ για να τους εκφράσω την βαθύτατη εκτίμησή μου διότι συμβάλλουν σε αυτή την σπουδαία αποστολή να συντηρούν τον Ελληνισμό, να του παρατείνουν τη ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο.
«Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμότατα όλους εσάς, δημοσιογράφους εκδότες, διευθυντές ραδιοφωνικών σταθμών και τηλεοπτικών που κάνετε ότι μπορείτε όχι για να ζήσετε ως επαγγελματίες, αλλά για να ζήσετε ως Έλληνες. Και όταν ζει κανείς ως Έλλην ζει και ως επαγγελματίας» κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Εκπροσωπώντας τους βραβευθέντες δημοσιογράφους, ο δημοσιογράφος από την ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης, Σωτήρης Χατζημανώλης, χαιρέτισε την εκδήλωση.
Ο ομογενής δημοσιογράφος ευχαρίστησε την επιτροπή αξιολόγησης, τη Γ. Γ Επικοινωνίας και τη ΓΓ Ενημέρωσης για την θεσμοθέτηση των βραβείων. Και τόνισε ότι πέραν της ενημέρωσης των ομογενών τα ομογενειακά ΜΜΕ συχνά ενημερώνουν και τις κοινωνίες μέσα στις οποίες λειτουργούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στην Αυστραλία η αρνητική δημοσιότητα κατά την περίοδο προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων που τελικά ανέλαβαν να υπερασπιστούν το Ελληνικό όνομα και την ελληνική προετοιμασία τα ίδια τα ομογενειακά ΜΜΕ, πολλά από αυτά χρησιμοποιώντας τις γλώσσες των κοινωνιών που λειτουργούν και σε αυτά τελικά απευθύνονταν οι ξένοι δημοσιογράφοι για να ενημερωθούν.

Ο εκδότης του Sofia Times Magazine Δρ Κώστας Σ. Πασχαλίδης μαζί με τον σύμβουλο έκδοσης και ψυχή της ομογενειακής μας πύλης κ. Χρήστο Αγγελή.

Ο Σ. Χατζημανώλης είπε ότι η δημοσιογραφία ειδικά στον χώρο της διασποράς είναι σκληρή και τα βραβεία αυτά τιμούν και ενθαρρύνουν τους δημοσιογράφους. «Πέρα από την τιμή, η βράβευση αποτελεί ένα τρυφερό χάδι της πατρίδας για τους Έλληνες της διασποράς» κατέληξε ο ομογενής δημοσιογράφος.
Για τη βράβευση στην κατηγορία «Βραβείο για το ομογενειακό μέσο της χρονιάς 2003», υποβλήθηκαν 23 υποψηφιότητες από 11 χώρες. Τα βραβεία παρέλαβαν:
α) από την εφημερίδα «ΤΟ ΟΡΑΜΑ» (Αλβανία), ο Θεόδωρος Βεζιάνης, εκδότης της εφημερίδας.
β) από το περιοδικό «DESMOS / LE LIEN» (Γαλλία), η Κλειώ Μαυροειδάκου.
γ) από το περιοδικό «MÉSOGEIOS» (Γαλλία), η Διευθύντρια του περιοδικού Σοφία Σταμούλη.
Η Επιτροπή απένειμε τιμητικό έπαινο στον τηλεοπτικό σταθμό «ELLOPIA TV» (Η.Π.Α.), τον οποίο παρέλαβε η ιδιοκτήτρια του σταθμού Αθηνά Κρικέλη. Για τη βράβευση στην κατηγορία «Βραβείο για το καλύτερο ρεπορτάζ της χρονιάς 2003 σε ομογενειακό ραδιοτηλεοπτικό μέσο» υποβλήθηκαν 13 υποψηφιότητες από 6 χώρες.
Η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα την απονομή του ανωτέρω βραβείου εξ ίσου: α) στη δημοσιογράφο ΣΟΥΛΑ ΤΕΛΛΙΔΗ για το ρεπορτάζ «Σύγχρονοι προβληματισμοί: Ναρκωτικά», (Ραδιόφωνο CFMB RADIO MONTREAL - Καναδάς), το οποίο προσεγγίζει ένα ακανθώδες πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νέοι με ιδιαίτερη σοβαρότητα, προκαλώντας το ενδιαφέρον των ακροατών.
β) στο δημοσιογράφο ΑΝΔΡΕΑ ΔΟΥΜΑ για το ρεπορτάζ «Γεννήθηκα στην Ολυμπία», (Ραδιόφωνο ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΩΝΗ - Νότια Αφρική), το οποίο διακρίνεται για τη σφαιρική, διαχρονική και εμπλουτισμένη με συνεντεύξεις παρουσίαση και προβολή του θέματος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο υφυπουργός για θέματα Απόδημου Ελληνισμού κ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης με τον εκδότη του Sofia Times Magazine Δρ Κώστα Σ. Πασχαλίδη

γ) στο δημοσιογράφο ΜΑΡΙΟ ΜΑΝΚΟΥΣΟ για το ρεπορτάζ «Ραψωδός Patricio Anabalon» (Ραδιοφωνικός Σταθμός του Universidad Santo Tomás - Χιλή), για τη συμβολή του στην προσπάθεια εξοικείωσης του ισπανόφωνου ακροατηρίου με τη νεοελληνική ποίηση και τον ελληνικό πολιτισμό.
Για τη βράβευση στην κατηγορία «Βραβείο για το καλύτερο άρθρο ή ρεπορτάζ της χρονιάς 2003 στον ομογενειακό γραπτό τύπο» υποβλήθηκαν 13 υποψηφιότητες από 10 χώρες. Η Επιτροπή απένειμε τα βραβεία:
α) στο δημοσιογράφο ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗ για το ρεπορτάζ «Δίδυμα ελληνόπουλα τα εξυπνότερα παιδιά της Αυστραλίας» (Εφημερίδα ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - Αυστραλία), το οποίο διακρίνεται για την πρωτοτυπία, όσον αφορά στην επιλογή του θέματος, όπως επίσης και για την πληρότητα κάλυψης και τον επαγγελματικό τρόπο παρουσίασής του.
β) στο δημοσιογράφο ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΟΥΚΑ για το άρθρο «Στο ατελιέ του Θανάση Φάμπα» (Περιοδικό ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ - Σουηδία), το οποίο διακρίνεται για το ύφος, το υψηλό επίπεδο χρήσης του δημοσιογραφικού λόγου και τον επαγγελματικό τρόπο προσέγγισης του θέματος.

Στα studio της ΕΡΑ 5 και στην εκπομπή "Δίκτυο δίχως σύνορα" παρουσιάζουμε τη δικτυακή ομογενειακή μας πύλη

Το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, το οποίο, σύμφωνα με την Προκήρυξη του διαγωνισμού, συνοδεύει το βραβείο, μοιράσθηκε ως ακολούθως στους δύο προαναφερθέντες δημοσιογράφους: 3.000 ευρώ στο δημοσιογράφο Σωτήρη Χατζημανώλη και 2.000 ευρώ στο δημοσιογράφο Ανδρέα Μπούκα. Κριτήριο για την κατανομή του χρηματικού ποσού που συνοδεύει το βραβείο, ήταν η συχνότητα έκδοσης των μέσων στα οποία έχουν δημοσιευθεί τα ανωτέρω βραβευθέντα ρεπορτάζ/άρθρο. Η εφημερίδα ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ εκδίδεται δύο φορές την εβδομάδα και το περιοδικό ΠΕΡΓΑΜΗΝΗ εκδίδεται 1 - 3 φορές ετησίως.
Τέλος, για τη βράβευση στην κατηγορία «Βραβείο για το μέσο ή το φορέα της ομογένειας με την καλύτερη ιστοσελίδα της χρονιάς 2003» υποβλήθηκαν 6 υποψηφιότητες από 5 χώρες. Η Επιτροπή απένειμε τα βραβεία:
α) στο SOFIA TIMES MAGAZINE για την ιστοσελίδα www.sofiatimes.com (Βουλγαρία). Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης και εκδότης του περιοδικού Δρ Κώστας Σ. Πασχαλίδης.
β) στην εταιρεία BETERLINK P/L για την ιστοσελίδα www.echofm.com.au (Αυστραλία). Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής της εταιρείας Σπύρος Ξυπόλητος.
Η Επιτροπή απένειμε τιμητικό έπαινο στην Canadian Hellenic Broadcasting για την ιστοσελίδα www.tileorasi.com (Καναδάς), και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Συγχαρητήριες επιστολές | Φωτογραφικό Υλικό | Δήλωση Δρ Κώστα Πασχαλίδη | Αναγγελία Βραβείου
 
"ο Παλμός της Ομογένειας"
Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, συντονιστείτε στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) με το Greek Web Radio - www.greekwebradio.com και τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στις 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), με την "Πανελλήνια Φωνή" του Γιοχάνεσμπουργκ - www.hellenicradio.org.za και ακούστε την εκπομπή "ο Παλμός της Ομογένειας", με ειδήσεις, σχόλια και ρεπορτάζ από την Ομογένεια.

Μία παραγωγή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sofia Times Magazine σ' επιμέλεια και παρουσίαση του Κώστα Σ. Πασχαλίδη.

Η εκπομπή επαναλαμβάνεται στο Greek Web Radio κάθε Κυριακή στις 17:00 και Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:00 (ώρα Ελλάδας)

Greek Web Radio

Πάσχα στην Αλεξάνδρεια
Η "Διασπορά" στη Βενετία
Plant Your Roots In Greece
Το τηλεοπτικό της εβδομάδας
Greek Web Radio

Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα

και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την Πύλη ή το ραδιόφωνό μας,

 επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.

Lady AVA show
"Lady AVA show"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

από την

πρωτεύουσα της Κύπρου

στις 20:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 09:00 π.μ & 05:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

"DJ XOne"
"Dj X One"

καθημερινά στο
Greek Web Radio
με τον
Αργύρη Ναστόπουλο
Καλλιτεχνικό Καφενείο
"Καλλιτεχνικό Καφενείο"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με την

Γιώτα, τον Ευθύμη, την Ευθυμία και την Κορίνα

στις 09:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 06:00 π.μ & 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γεια σου Έλληνα
"Γεια σου Έλληνα"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με τον

Στράτο Γ. Κρυσταλλάκη

στις 22:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 05:00 π.μ & 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τα πάθη του Έρωτα
"Τα πάθη του Έρωτα"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με την

Ερυφίλη Ευλιάογλου
και τον
Κωνσταντίνο Σταθόπουλο

στις 23:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 04:00 π.μ & 14:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρωμα Νεολαίας
Η νεολαία της διασποράς έχει τώρα τη δική της εκπομπή στο

Greek Web Radio

"Αρωμα Νεολαίας"

με τον
Βαγγέλη Τριανταφύλλου

καθημερινά στις 18:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 02:00 π.μ - 07:00 π.μ. & 15:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Greek Web RadioBroadcasting by CompuLogic Hellas

Πρόγραμμα "Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας"
Global Hellenism
Global Hellenism

Α' Βραβείο

Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος βραβεύει το Sofia Times Magazine
Εορτολόγιο
Τετάρτη
21
Φεβρουαρίου
Τιμοθέου, Ευσταθίου επισκόπου Αντιοχείας
Στηρίζω το SofiaTimes.com

Enter Amount:

Τελευταίες Ειδήσεις
 
Top! Top!