Sofia Times Magazine
 
23.01.18
 
 
Επιλογές
Πρωτοσέλιδο
Γνωρίστε μας
Α' Βραβείο
Διάφορα Θέματα
Ομογενειακές Ειδήσεις
Κυπριακές Ειδήσεις
Greek Web Radio
Greek Web TV
Eurovision
Διαφημιστείτε
Δελτία Τύπου
Σύνδεσμοι
Ταξίδια
Φωτογραφικό Υλικό
Παλαιό Web Site
Είπαν για μας
Ευχαριστίες
Επιστολική Ψήφος
Στρατολογικά
Παλαιά Τεύχη
SofiaTimes mobile
Συστήστε μας
Εκδηλώσεις
Βιβλίο Επισκεπτών
Επικοινωνία
Global Hellenism
Τηλεοπτικές Μεταδόσεις

Newsflash
Ζητούνται Συνεργάτες

Το Sofia Times Magazine και το Greek Web Radio θέλοντας να παρέχoyn καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καθώς και ψυχαγωγία στην ελληνική και κυπριακή ομογένεια, ζητούν την βοήθεια και την συνδρομή σας στην ενίσχυση της προσπαθειάς μας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail στο partners@sofiatimes.com


Συνεχίζονται οι εκπομπές για το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Το Greek Web Radio είναι άλλο ένα εγχείρημα των συνεργατών της ειδησεογραφικής ομογενειακής πύλης του Sofia Times Magazine, το οποίο κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο τον κόσμο που μας επισκέπτεται καθημερινά στο διαδίκτυο.

Προς το παρόν από το non stop δοκιμαστικό πρόγραμμα έχετε την ευκαιρία να ακούτε ελληνική μουσική από τις 6 μουσικές εκπομπές μας και να ενημερώνεστε καθημερινά για τα δρώμενα στην Ομογένεια από τη δημοσιογραφική μας εκπομπή.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekwebradio.com περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας.Το Sofia Times Magazine,
ευχαριστεί για μία ακόμη χρονιά τον απανταχού Ελληνισμό από τις παρακάτω 125 χώρες,
για την εμπιστοσύνη που δείχνει καθημερινά στην ειδησεογραφική μας πύλη για την ενημέρωσή του...

(αφορά επισκεψιμότητα για τους μήνες Ιανουάριος - 18 Σεπτεμβρίου 2013)

United States

Greece

European country

Germany

Canada

Italy

Great Britain

Netherlands

Spain

Sweden

Cyprus

China

Poland

Finland

Russian Federation

France

Belgium

Romania

Australia

Ukraine

Bulgaria

Norway

Brazil

Austria

Singapore

Hungary

Luxembourg

Czech Republic

South Korea

Republic of Serbia

Isle of Man

Egypt

Slovenia

South Africa

Latvia

India

Moldova

Israel

Saudi Arabia

Turkey

Ireland

Switzerland

Philippines

Japan

Netherlands Antilles

Albania

Colombia

Hong Kong

Taiwan

Vietnam

F.Y.R.O.M

Mexico

Slovak Republic

United Arab Emirates

Denmark

Georgia

Nigeria

Portugal

Thailand

Lithuania

Indonesia

Chile

Qatar

Malaysia

Argentina

Venezuela

New Zealand

Iran

Jordan

Bangladesh

Pakistan

Ecuador

Senegal

Armenia

Haiti

Gabon

Peru

Polynesia (French)

Honduras

Azerbaidjan

Vatican City State

Belarus

Costa Rica

Lebanon

Kenya

Palestinian Territories

Nicaragua

Kazakhstan

Ivory Coast (Cote D'Ivoire)

Rwanda

Malta

Cameroon

Cambodia

Kuwait

Morocco

Panama

Ghana

Estonia

Congo, Democratic Republic of the

Algeria

Tunisia

Dominican Republic

Laos

Bahrain

El Salvador

Iraq

Bosnia-Herzegovina

Yemen

Syria

Benin

Angola

Bahamas

Jamaica

Gibraltar

Libya

Guatemala

Namibia

Ethiopia

Tadjikistan

Oman

Croatia

Paraguay

Mongolia

Sri Lanka

Madagascar
Sofia Times Magazine
Οι ειδήσεις της Ομογένειας με ένα μόνο κλικ...!
Διάφορα Θέματα
SofiaTimes.com mobile
Ομογενειακές Ειδήσεις
Εισαγωγή χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δημοφιλή
Events Calendar
« < ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Εκδηλώσεις
Δέν υπάρχουν γεγονότα

Αγαπημένo Site
Αγαπημένη σελίδα
Αρχική Σελίδα
Εκτύπωση Σελίδας
Βεληβασάκης: «Με όραμα για τον ελληνισμό & πρόθεση συνεργασίας με όλες τις δυνάμεις της ομογένειας" Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
ΦτωχόΑριστο 
03.10.05
Image

Της Νάνσυ Μπίσκα

Με οράματα για την ενδυνάμωση της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, την προώθηση του Ελληνισμού ευρύτερα στις Η.Π.Α και πρόθεση συνεργασίας με όλους τους Ομογενειακούς Οργανισμούς ξεκινά τη διετία της προεδρίας του ο Πολιτικός Μηχανικός Μανώλης Βεληβασάκης. Δε διστάζει να επισημάνει τις αδυναμίες της οργανωμένης ομογένειας και να τοποθετηθεί σε θέματα καίριας σημασίας για τον Ελληνισμό του Εξωτερικού. Ο κ. Βεληβασάκης μιλά για τους ξεκάθαρους στόχους και και τα οράματά του για την Παγκρητική και τον Ελληνισμό. «Όπλα» του: το «Κρητικό του φιλότιμο», η Ελληνική Παιδεία, η φαντασία και η δημιουργική διάθεση.

Γνωστός από τη συμμετοχή του στον καθαρισμό του Ground Zero - εξελέγη 25ος Πρόεδρος της Παγκρητικής Ενωσης Αμερικής στο Εθνικό Συνέδριο του Οργανισμού στο Λας Βέγκας της Νεβάδα τον περασμένο Ιούλιο. Η Παγκρητική Ενωση Αμερικής ιδρύθηκε πριν 76 χρόνια και σ’ αυτήν ανήκουν 75 Σύλλογοι που αριθμούν 9.000 μέλη.

            Ο κ. Βεληβασάκης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς στις Η.Π.Α. Είναι αντιπρόεδρος και ένας από τους 11 μετόχους της κολοσσιαίας Αμερικανικής μελετητικής (Consulting) εταιρείας Thornton-Tomasetti και πρόεδρος της LZA Technology Division. Ανάμεσα στις επαγγελματικές επιτυχίες του συγκαταλέγονται η αντισεισμική θωράκιση  του αεροδρομίου Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης μετά τον σεισμό του 1999, η δομική ανάλυση και αναστήλωση του θόλου του Καπιτωλίου στην Ουάσιγκτον καθώς και ο σχεδιασμός και επίβλεψη κατασκευής του ψηλότερου κτιρίου του κόσμου: των Διδύμων Πύργων Petronas στη Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας, ύψους 451 μέτρων, καθώς επήσεις και τον σχεδιασμό του μέχρι τώρα υψηλότερου ουρανοξύστη, στη Τάι – Πέι της Ταιβάν, που έχει ύψος 508 μέτρα. Σήμερα εργάζεται στον σχεδιασμό του επόμενου υψηλότερου ουρανοξύστη, στο ΝτουΜπαι των Αραβικών Εμιράτων , που όταν κατασκευαστεί θα έχει ύψος περισσότερο από 600 μέτρα, καθώς επήσεις και ενός πύργου στην Κωνσταντινούπολη.

 

            Παρά την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία διατήρησε ζωντανή την αγάπη και το ενδιαφέρον του για τη γενέτειρα: «Η Κρήτη, η Ελληνική μου Παιδεία και οι αξίες που αντιπροσωπεύουν παραμένουν η έμπνευσή μου», θα πει και προσθέτει: «Επιθυμώ, υπηρετώντας αυτές τις αξίες να προσφέρω και στη γενέτειρα και στη χώρα που μας φιλοξενεί». 

 

            Ο Μανώλης Βεληβασάκης γεννήθηκε στην Κρήτη όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσή του και υπηρέτησε στον στρατό. Στη συνέχεια ήρθε στις Η.Π.Α. όπου συνέχισε με πανεπιστημιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Δραστηριοποιήθηκε έντονα σε πολλούς Ομογενειακούς οργανισμούς από τα φοιτητικά του χρόνια. Από το 1986 προσφέρει τις υπηρεσίες του στο «Pancretan Endowment Fund (PEF)» για τα Πανεπιστήμια της Κρήτης, το οποίο υποστηρίζει προγράμματα θερινών σπουδών, internships και σεμινάρια για τα Ελληνόπουλα της Αμερικής στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

 

Ηγήθηκε των προσπαθειών της ανοικοδόμησης των κτιρίων του Κρητικού Συλλόγου «Μίνωας» στην καρδιά της Αστόρια στη Νέα Υόρκη: «Το όνειρο και όραμα όλων μας ήταν η ανέγερση νέου, μοντέρνου και μεγαλύτερου κτιρίου, ώστε όχι μόνο να αποτελέσει έναν άνετο χώρο φιλοξενίας των φίλων του Συλλόγου σε ένα Μινωϊκό/Κρητικό περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα να καθιερωθεί ως ένα κέντρο «Μινωϊκού και Κρητικού Πολιτισμού» και ως αφετηρίαα και προορισμός όλων των νέων, ηλικιωμένων και όλων όσων διψούν για να μάθουν το «τι εστι Κρήτη του παρελθόντος αλλά και του παρόντος!» . Ταυτόχρονα, εξασφαλίσθηκε η οικονομική αυτοσυντήρησή του καθώς ορισμένα από τα διαμερίσματα του θα ενοικιάζονται. Η διακόσμησή του επιχειρείται σταδιακά με τρόπο ώστε να λάβει μία αυθεντική Μινωϊκή μορφή. Στοιχεία αυτής της διακόσμησης είναι η χαρακτηριστική ώχρα των εξωτερικών τείχων, τα μάρμαρα, η πρόσοψη με τις Μινωϊκές  κολώνες, τα κυανόκρανα και οι τοιχογραφίες που σχεδιάζουμε για να διακοσμήσουν το εσωτερικό του. Θέλουμε να θυμίζει στοιχεία από το Παλάτι της Κνωσσού! Και αυτό κατέστη και καθίσταται δυνατό χάρη στη γεναιοδωρία αρκετών ομογενών μας».

 

ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ’

 

            Η Νεολαία και η Ελληνόγλωσση Παιδεία αποτελούν το δίπτυχο των προτεραιοτήτων του κ. Βελιβασάκη: «Θα δώσουμε πρωτοβουλίες και κίνητρα στη νεολαία μας που αποτελεί και το σπουδαιότερο κεφάλαιο της Παγκρητικής» λέει ο κ. Βελιβασάκης. «Ηδη εργαζόμαστε με την Επιτροπή ‘Στρατηγικών Σχεδίων’ στην κατάρτιση προγράμματος για την προσέγγιση των νέων (και ενήλικων νέων 25-40 ετών) με σκοπό την προσέλκυσή τους στους κόλπους της Παγκρητικής. Χάρη δε στην ευγενική δωρεά του Νίκου Βιδαλάκη ($100.000) εφέτος θα αυξήσουμε και τον αριθμό των υποτροφιών από 60 σε 70. Χάρη στη δωρεά του  η Παγκρητική θα έχει τη δυνατότητα να στέλνει ακόμη 10 παιδιά στην Κρήτη».

 

            Στους στόχους του κ. Βεληβασάκη συγκαταλέγεται και η προσπάθεια ‘αναζωογόνησης’ των συλλόγων της Παγκρητικής, με την προσέλκυση και ενεργοποίηση των ενήλικων νέων (επαγγελματιών, επιχειρηματιών, επιστημόνων και άλλων): «Ισως οι υπάρχουσες δομές λειτουργίας των Συλλόγων να χρειάζονται ανανέωση ώστε να εκφράζουν και να εξυπηρετούν τις ανάγκες της δεύτερης και τρίτης γενεάς. Αυτό ακριβώς θα διερευνήσουμε σε συνεργασία με τους Συλλόγους μας».

 

            Δύο άλλους στόχους που θα επιδιώξει η Παγκρητική υπό την ηγεσία του κ. Βεληβασάκη είναι η  δημιουργία του Σπιτιού της Παγκρητικής στη Νέα Υόρκη η δημιουργία Κρητικού Χωριού στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνης, ακριβώς δίπλα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: «Χρειαζόμαστε μία έδρα για τα γραφεία, τα αρχεία και για τον συντονισμό του έργου της Παγκρητικής» λέει ο κ. Βελιβασάκης. Επισημαίνεται ότι χάρη σε μία ανώνυμη δωρεά θα συλλεχθούν τα αρχεία των Κρητών ανά την Αμερική τα οποία θα ταξινομηθούν και θα φιλοξενηθούν στο Mαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Βοστώνης. Οσον αφορά το Κρητικό χωριό ο κ. Βεληβασάκης εξηγεί: «H εκκλησιαστική ενορία της περιοχής προσέφερε έκταση 30 στρεμμάτων. Εχουμε ήδη κάνει την προμελέτη και δημιουργούμε τεχνικές επιτροπές για τη μελέτη του σχεδίου. Το χωριό αυτό θα αποτελέσει τη γέφυρα της Παγκρητικής με την Κρήτη». Ο κ. Βεληβασάκης κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Ελλάδα συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης Σεραφείμ Τσόκα και  ζήτησε τη συνδρομή του για τη δημιουργία του παραπάνω έργου. 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

 

«Έναν από τους σημαντικούς ρόλους που μπορεί να διαδραματίσει η Παγκρητική», επισημάνει ο. Βεληβασάκης, «είναι το να ‘εκπαιδεύσει’ τους Αμερικανούς και να προωθήσει τον Κρητικό και ευρύτερα Ελληνικό πολιτισμό. Είμαστε οι πρέσβεις του Ελληνισμού σ’ αυτή τη χώρα. Προβάλλοντας τη μουσική μας, την ιστορία μας, τους ανθρώπους μας, τις περιοχές μας, το νέο πρόσωπο της Ελλάδας συμβάλλουμε στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της γενέτειρας. Γι’ αυτόν τον χειμώνα και την άνοιξη σχεδιάζουμε μία σειρά από πολιτιστικές εκδηλώσεις: συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και επικούρειες γευσιγνωσίες Κρητικών προϊόντων».

Ο πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής έχει ξεκάθαρες θέσεις σε θέματα που αφορούν την ομογένεια ευρύτερα, τον ρόλο της στην Αμερική και τις ανάγκες της. 

 

Ν. Μπίσκα: Ποιες πιστεύετε πως είναι οι προτεραιότητες για τον Ελληνισμό της Αμερικής;

 

Μ. Βεληβασάκης: «Πρωτίστως και κυρίως, χρειάζεται να ‘κερδίσουμε τον πόλεμο της επιβίωσης’ αποφεύγοντας την αφομοίωση. Η Αμερικανική κοινωνία είναι απολύτως δελεαστική.  Αγωνισθήκαμε να διεισδύσουμε σ’ αυτήν και να κατακτήσουμε υψηλές θέσεις στην οικονομική και κοινωνική της ζωή. Αναμφίβολλα, το πετύχαμε αλλά η επιτυχία αυτή ενέχει κινδύνους. Τα παιδιά και τα εγγόνια μας αφομοιώνονται στην κοινωνία και διατρέχουν τον κίνδυνο να καταστούν ‘ξένοι’ σε μας και τον πολιτισμό μας. Ηδη αγωνιζόμαστε για τη διάσωση της Ελληνικής γλώσσας. Πρέπει όμως να διαπλασιάσουμε τις προσπάθειες μας για να τη διασώσουμε και να προωθήσουμε περισσότερο την Ελληνικό Πολιτισμό και Θρησκεία.

 

Ν. Μπίσκα: Παρατηρείται το φαινόμενο της εσωστρέφειας και απομόνωσης των Οργανώσεων. Τι φταίει κατά τη γνώμη σας και οι ομογενειακοί οργανισμοί δεν συνεργάζονται μεταξύ τους στην επίτευξη κοινών στόχων;

 

Μ. Βεληβασάκης: κ. Μπίσκα σε πρόσφατο άρθρο σας επισημάνατε εύστοχα το θέμα αυτό. Συμφωνώ απολύτως μαζί σας στο ότι η ευθύνη βαρύνει τους ηγέτες των ομογενειακών οργαμνώσεων και όχι τις οργανώσεις καθαυτές. Μόνον όταν θα δώσουμε κίνητρα και πρωτοβουλίες στη νεολαία μας και όταν τηςς επιτρέψουμε να αναλάβει τα ηνία μπορούμε να αναμένουμε πραγματική πρόοδο και συνεργασία. Και μην ξεχνάτε ότι οι νέοι και οι νέες μας σήμερα διαθέτουν παιδεία και κοινωνική μόρφωση. Τους χρειαζόμαστε και μας χρειάζονται.

 

Ν. Μπίσκα: κ. Βεληβασάκη, εξ αρχής μιλήσατε για «συνεργασία και ενότητα». Θα συνεργασθείτε εσείς με το Ελληνο-Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο, μέλος του οποίου αποτελεί η Παγκρητική, αλλά και άλλους Ομογενειακούς Οργανισμούς σε κοινούς στόχους για τον Ελληνισμό;

 

Μ. Βεληβασάκης: Το Ελληνο-Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο, του οποίου ηγείται  ο κ. Θ. Σπυρόπουλος, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός οργανισμός ο οποίος εκπροσωπεί την ευρύτερη ομογένεια. Η Παγκρητική είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του από τη δημιουργία του. Μην ξεχνάτε ότι ο Dr. John Nathenas και ο συχωρεμένος Γιώργος Βαρδάκης υπήρξαν ιδρυτικά στελέχη του Ε.Ε.Σ. Ως πρόεδρος της Παγκρητικής, σκοπεύω να συνεργασθώ με το Ε.Ε.Σ. και την ηγεσία του και να συμβάλλω στην διεύρυνση του έργου και των στόχων του.

 

Ν. Μπίσκα: Πιστεύετε στη συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία;

 

Μ. Βεληβασάκης: Ναι, οπωσδήποτε πιστεύω στη στενή συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία, ιδιαιτέρως δε σε στα εθνικά μας θέματα. Ταυτοχρόνως, παραμένω ρεαλιστής και οπαδός της ιδέας ότι ο «Θεός βοηθά αυτούς που βοηθούν τον εαυτό τους». Συνεπώς, δεν αναμένω πολλά όσον αφορά στην οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων μας από την Ελληνική Πολιτεία. Πρέπει να βασιζόμαστε κυρίως στις δικές μας οικονομικές δυνάμεις για να προωθήσουμε τους στόχους μας.

 

Ν. Μπίσκα: Ποιες είναι οι θέσεις σας για την αναδιάρθρωση και ενδυνάμωση του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού που επιχειρείται;

 

Μ. Βεληβασάκης: Παρά το γεγονός ότι ελαχίστως ενεπλάκην με το ΣΑΕ στο παρελθόν, συμμερίζομαι το βασικό «παράπονο» ότι δεν εκπροσωπεί τους Ελληνες του Εξωτερικού προσφυώς και αναλογκά. Και φέρω ως παράδειγμα την Παγκρητική Ενωση! Εναν οργανισμό με 75 chapters και σχεδόν 9.000 μέλη. Οι εκπρόσωποί μας στο ΣΑΕ σε σχέση με τον αριθμό των μελών μας είναι ελάχιστοι. Η αναλογική εκπροσώπηση της ομογένειας στο ΣΑΕ καθώς και η μη παρέμβαση των πολιτικών κομμάτων σ’ αυτό είναι ζητήματα υψίστης σημασίας τα οποία πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα.

 

Ν. Μπίσκα: Πιστεύετε στην αξία της Ελληνόγλωσσης και Ελληνικής Παιδείας;

 

Μ. Βεληβασάκης: Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η Ελληνόγλωσση και η Ελληνική Παιδεία είναι υψίστης σημασίας όχι μόνον για εμάς τους Ελληνες αλλά και για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ελληνική Παιδεία δεν είναι μόνον η Ελληνική γλώσσα, αλλά και η φιλοσοφία, ο πολιτισμός και η ελληνοπρεπής σκέψη. Πρέπει να δώσουμε βαρύτητα σε όλα αυτά τα στοιχεία που συνιστούν την Ελληνική Παιδεία εάν πραγματικά επιθυμούμε να πετύχουμε. Κάποτε είχα την ευθύνη διαχείρησης του σχολείου της ενορίας της Εκκλησίας του Σωτήρος στο Rye της Νέας Υόρκης επί 6 χρόνια. Το πρόγραμμα που είχαμε υιοθετήσαμε για τα παιδιά μας έδινε την ίδια έμφαση στην γλώσσα όσο και στη διδασκαλία των Ελληνικών χορών και της Ελληνικής μυθολογίας.  Επιθυμούσαμε να να απευθυνθούμε και να καλλιεργήσουμε το νου, το πνεύμα και το σώμα των παιδιών μας ώστε να εξελιχθούν σε «μικρούς Ελληνες». Πρέπει ωστόσο να παραδεχθώ, ότι η έλλειψη οικονομικών πόρων και διαθέσιμου χρόνου στάθηκαν μεγάλα εμπόδια. Υποθέτω πως εμείς οι ίδιοι πρέπει να εκπαιδευθούμε στο να προσφέρουμε τον εθελοντισμό μας. Μόνον όταν γίνουμε εθελοντές και διδαχθούμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς, θα είμαστε ικανοί να υπερασπιστούμε και να υπηρετήσουμε τον Ελληνικό Πολιτισμό, Εκπαίδευση και παράδοση.

 

Ο Μανώλης Βεληβασάκης είναι παντρεμένος με την Orsa, με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Λευθέρη 25 ετών και τον Γιώργο 21.

 

 

Πηγή: HELLENIC NEWS OF AMERICA - OCT 2005

Σχόλια

Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να καταθέσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους...

Παρακαλούμε εισαχθείτε στο σύστημα ή εγραφείτε για να έχετε δικαίωμα κατάθεσης σχολίου.

Powered by AkoComment 2.0!

 
< Προηγ.   Επόμ. >
"ο Παλμός της Ομογένειας"
Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, συντονιστείτε στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) με το Greek Web Radio - www.greekwebradio.com και τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στις 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), με την "Πανελλήνια Φωνή" του Γιοχάνεσμπουργκ - www.hellenicradio.org.za και ακούστε την εκπομπή "ο Παλμός της Ομογένειας", με ειδήσεις, σχόλια και ρεπορτάζ από την Ομογένεια.

Μία παραγωγή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sofia Times Magazine σ' επιμέλεια και παρουσίαση του Κώστα Σ. Πασχαλίδη.

Η εκπομπή επαναλαμβάνεται στο Greek Web Radio κάθε Κυριακή στις 17:00 και Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:00 (ώρα Ελλάδας)

Greek Web Radio

Πάσχα στην Αλεξάνδρεια
Η "Διασπορά" στη Βενετία
Plant Your Roots In Greece
Το τηλεοπτικό της εβδομάδας
Greek Web Radio

Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα

και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την Πύλη ή το ραδιόφωνό μας,

 επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.

Lady AVA show
"Lady AVA show"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

από την

πρωτεύουσα της Κύπρου

στις 20:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 09:00 π.μ & 05:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

"DJ XOne"
"Dj X One"

καθημερινά στο
Greek Web Radio
με τον
Αργύρη Ναστόπουλο
Καλλιτεχνικό Καφενείο
"Καλλιτεχνικό Καφενείο"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με την

Γιώτα, τον Ευθύμη, την Ευθυμία και την Κορίνα

στις 09:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 06:00 π.μ & 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γεια σου Έλληνα
"Γεια σου Έλληνα"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με τον

Στράτο Γ. Κρυσταλλάκη

στις 22:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 05:00 π.μ & 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τα πάθη του Έρωτα
"Τα πάθη του Έρωτα"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με την

Ερυφίλη Ευλιάογλου
και τον
Κωνσταντίνο Σταθόπουλο

στις 23:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 04:00 π.μ & 14:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρωμα Νεολαίας
Η νεολαία της διασποράς έχει τώρα τη δική της εκπομπή στο

Greek Web Radio

"Αρωμα Νεολαίας"

με τον
Βαγγέλη Τριανταφύλλου

καθημερινά στις 18:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 02:00 π.μ - 07:00 π.μ. & 15:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Greek Web RadioBroadcasting by CompuLogic Hellas

Πρόγραμμα "Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας"
Global Hellenism
Global Hellenism

Α' Βραβείο

Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος βραβεύει το Sofia Times Magazine
Εορτολόγιο
Τρίτη
23
Ιανουαρίου
Κλήμεντος Αγκύρας, Αγαθαγγέλου μάρτυρος
Στηρίζω το SofiaTimes.com

Enter Amount:

Τελευταίες Ειδήσεις
 
Top! Top!