Sofia Times Magazine
 
23.01.18
 
 
Επιλογές
Πρωτοσέλιδο
Γνωρίστε μας
Α' Βραβείο
Διάφορα Θέματα
Ομογενειακές Ειδήσεις
Κυπριακές Ειδήσεις
Greek Web Radio
Greek Web TV
Eurovision
Διαφημιστείτε
Δελτία Τύπου
Σύνδεσμοι
Ταξίδια
Φωτογραφικό Υλικό
Παλαιό Web Site
Είπαν για μας
Ευχαριστίες
Επιστολική Ψήφος
Στρατολογικά
Παλαιά Τεύχη
SofiaTimes mobile
Συστήστε μας
Εκδηλώσεις
Βιβλίο Επισκεπτών
Επικοινωνία
Global Hellenism
Τηλεοπτικές Μεταδόσεις

Newsflash

Το Sofia Times Magazine,
ευχαριστεί για μία ακόμη χρονιά τον απανταχού Ελληνισμό από τις παρακάτω 125 χώρες,
για την εμπιστοσύνη που δείχνει καθημερινά στην ειδησεογραφική μας πύλη για την ενημέρωσή του...

(αφορά επισκεψιμότητα για τους μήνες Ιανουάριος - 18 Σεπτεμβρίου 2013)

United States

Greece

European country

Germany

Canada

Italy

Great Britain

Netherlands

Spain

Sweden

Cyprus

China

Poland

Finland

Russian Federation

France

Belgium

Romania

Australia

Ukraine

Bulgaria

Norway

Brazil

Austria

Singapore

Hungary

Luxembourg

Czech Republic

South Korea

Republic of Serbia

Isle of Man

Egypt

Slovenia

South Africa

Latvia

India

Moldova

Israel

Saudi Arabia

Turkey

Ireland

Switzerland

Philippines

Japan

Netherlands Antilles

Albania

Colombia

Hong Kong

Taiwan

Vietnam

F.Y.R.O.M

Mexico

Slovak Republic

United Arab Emirates

Denmark

Georgia

Nigeria

Portugal

Thailand

Lithuania

Indonesia

Chile

Qatar

Malaysia

Argentina

Venezuela

New Zealand

Iran

Jordan

Bangladesh

Pakistan

Ecuador

Senegal

Armenia

Haiti

Gabon

Peru

Polynesia (French)

Honduras

Azerbaidjan

Vatican City State

Belarus

Costa Rica

Lebanon

Kenya

Palestinian Territories

Nicaragua

Kazakhstan

Ivory Coast (Cote D'Ivoire)

Rwanda

Malta

Cameroon

Cambodia

Kuwait

Morocco

Panama

Ghana

Estonia

Congo, Democratic Republic of the

Algeria

Tunisia

Dominican Republic

Laos

Bahrain

El Salvador

Iraq

Bosnia-Herzegovina

Yemen

Syria

Benin

Angola

Bahamas

Jamaica

Gibraltar

Libya

Guatemala

Namibia

Ethiopia

Tadjikistan

Oman

Croatia

Paraguay

Mongolia

Sri Lanka

MadagascarΣυνεχίζονται οι εκπομπές για το διαδικτυακό μας ραδιόφωνο. Το Greek Web Radio είναι άλλο ένα εγχείρημα των συνεργατών της ειδησεογραφικής ομογενειακής πύλης του Sofia Times Magazine, το οποίο κερδίζει κάθε μέρα και περισσότερο τον κόσμο που μας επισκέπτεται καθημερινά στο διαδίκτυο.

Προς το παρόν από το non stop δοκιμαστικό πρόγραμμα έχετε την ευκαιρία να ακούτε ελληνική μουσική από τις 6 μουσικές εκπομπές μας και να ενημερώνεστε καθημερινά για τα δρώμενα στην Ομογένεια από τη δημοσιογραφική μας εκπομπή.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@greekwebradio.com περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας.Ζητούνται Συνεργάτες

Το Sofia Times Magazine και το Greek Web Radio θέλοντας να παρέχoyn καθημερινή έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση καθώς και ψυχαγωγία στην ελληνική και κυπριακή ομογένεια, ζητούν την βοήθεια και την συνδρομή σας στην ενίσχυση της προσπαθειάς μας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω e-mail στο partners@sofiatimes.comSofia Times Magazine
Οι ειδήσεις της Ομογένειας με ένα μόνο κλικ...!
Διάφορα Θέματα
SofiaTimes.com mobile
Ομογενειακές Ειδήσεις
Εισαγωγή χρήστη

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Δημοφιλή
Events Calendar
« < ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2018 > »
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Εκδηλώσεις
Δέν υπάρχουν γεγονότα

Αγαπημένo Site
Αγαπημένη σελίδα
Αρχική Σελίδα
Εκτύπωση Σελίδας
Νίνα Γκατζούλη: "Να εξαλειφθεί ο έντονος τοπικισμός από τις ομογενειακές οργανώσεις" Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
ΦτωχόΑριστο 
25.08.05
Image

Συνέντευξη της αντιπρόεδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής κ. Νίνας Γκατζούλη

Της Νάνσυ Μπίσκα
Για τη Hellenic News of America (September’s issue)

Την αισιοδοξία της για την ενεργοποίηση της Νεολαίας της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής εκφράζει η νέα αντιπρόεδρός της. Η κυρία Νίνα Γκατζούλη μιλά στη Hellenic News of America για το όραμά της να καταστεί το Αλεξάνδρειο Ίδρυμα ένα Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο για την εκπόνηση διδακτορικών σε θέματα που αφορούν στη Μακεδονική-Ελληνική ιστορία. Επίσης, επισημαίνει την ανάγκη «αφύπνισης» του Ελληνικού λαού και εξάλειψης του έντονου τοπικισμού από τις Ομογενειακές Οργανώσεις.

Η Νίνα Γκατζούλη χαρακτηρίζεται «η ψυχή» της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής. Κατάγεται από τον Πεντάλοφο, Κοζάνης. Ολοκληρώνοντας τις γυμνασιακές της σπουδές στην Ελλάδα, συνέχισε την τριτοβάθμια εκπαίδευση και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του New Hampshire απ’ όπου κι απεφοίτησε. Σήμερα, ζει στο Dover, NH με το σύζυγό της Βασίλη και είναι Lecturer και Director of the Modern Greek Program, στο Τμήμα Κλασσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του New Hampshire. Η ειδίκευσή της αφορά τη Σύγχρονη Ελληνική Γλώσσα, την Αγγλική Λογοτεχνία και την Ιστορία της Ελληνικής Μακεδονίας.

Η κ. Γκατζούλη υπηρετεί ενεργά την Παμμακεδονική από το 2001 όταν εξελέγη Ύπατη Γραμματέας της Οργανώσεως και παρέμεινε στο αξίωμα της Γραμματέως για τρία χρόνια. Στο 59ο Συνέδριο της Παμμακεδονικής εξελέγη Αντιπροέδρος. Πολυετής είναι η έρευνα και μελέτης της για την  Σκοπιανή Προπαγάνδα, μέρος της οποίας η κ. Γκατζούλη παρουσίασε προ της ενάρξεως του 59ου Συνεδρίου στην Καβάλα στους Νομάρχες της Μακεδονίας και σε διάφορους πολιτειακούς, καθώς και εκκλησιαστικούς φορείς της Ελλάδος και των ΗΠΑ.

 

 

κ. Γκατζούλη, ποιες είναι οι κύριες αποφάσεις που λάβατε στο Συνέδριο;

Στο θέμα του ονόματος της γειτονικής χώρας, της πΓΔΜ, η Παμμακεδονική παραμένει σταθερή στις αποφάσεις της. Επιθυμούμε την ένταξη αυτής της χώρας στους κόλπους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Ευχόμαστε στους κατοίκους της πΓΔΜ πρόοδο και ευημερία, αλλά αυτή η χώρα δεν μπορεί να ενταχθεί στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία» ή παράγωγα αυτής της λέξεως. Οι κάτοικοι της πΓΔΜ δεν μπορούν να ονομάζονται «Μακεδόνες» εφ’ όσον δεν είναι Έλληνες.

 

Ποια είναι η συνεργασία της Παμμακεδονικής με την Ελληνική κυβέρνηση και Πολιτεία;

Κάθε κυβερνητική ή διπλωματική πόρτα που χτυπήσαμε, την βρήκαμε ανοικτή. Και εισακουστήκαμε. Αισθάνομαι πως ως Έλληνες κάναμε και κάνουμε το καθήκον μας. Η Παμμακεδονική, αποκτώντας εμπειρίες στις προπαγανδιστικές προσπάθειες των γειτόνων μας, έκρουε και εξακολουθεί να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. «Ο έχων ώτα  ακούειν ακουέτω»... Η Παμμακεδονική ποτέ δεν θα πάψει να προωθεί και να προστατεύει την Μακεδονική μας Ιστορία, την Μακεδονική μας ταυτότητα και την Πολιτιστική μας κληρονομιά. Πολλά μέλη της Παμμακεδονικής και μη μέλη εργάζονται για την προώθηση της ιστορικής μας κληρονομιάς αθόρυβα, ανώνυμα και χωρίς κανένα «φανφαρισμό» και «τυμπανοκρουσίες». Έχουμε δημιουργήσει ένα διαδίκτυο, έναν ιστό συνεργασίας με ακαδημαϊκούς, ιστορικούς, δημοσιογράφους, άτομα τα οποία έχουν να προσφέρουν διότι έχουν ζήσει κάποιες εμπειρίες σε διάφορες καταστάσεις. Αυτά τα άτομα εργάζονται ανώνυμα και ανιδιοτελώς. Προέρχονται δε απ’ όλα τα μέρη του κόσμου.  Η συνεργασία μας με τους αδελφούς μας Μακεδόνες του Καναδά, της Ευρώπης και της Αυστραλίας είναι πάντοτε αγαστή. 

 

Ποια η συνεργασία της Παμμακεδονικής με τις άλλες Ομογενειακές Οργανώσεις;

Γιατί κατα τη γνώμη σας δεν υπάρχει στενή συνεργασία και συντονισμός στα κοινές επιδιώξεις των Ομογενειακών οργανώσεων;

Πρέπει να γίνει μια συστηματική προσπάθεια εκ μέρους του Ελληνο-Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου και του ΣΑΕ να εξαλειφθεί ο τοπικισμός από τις διάφορες Ομογενειακές Οργανώσεις. Η σκέψη μου είναι απλή: όταν πονά ένα μέρος του ανθρωπίνου σώματος δεν πονά ανεξάρτητα. Πονά το σώμα γενικά. Όταν οι αδερφοί μας Κύπριοι, ή οι Ηπειρώτες ζητούν τη βοήθειά μας για το Κυπριακό ή το Βορειο-Ηπειρωτικό, πρέπει όλες οι Ομογενειακές Οργανώσεις να προσφέρουν τη βοήθειά τους. Το λεγόμενο «Σκοπιανό», έτσι πρέπει να ονομάζουμε το θέμα του ονόματος και όχι «Μακεδονικό», δεν είναι μόνον θέμα της Μακεδονίας, αλλά του απανταχού Ελληνισμού.

 

Τι πρωτοβουλίες πιστεύετε πρέπει να αναπτύξει η Παμμακεδονική για την αντιμετώπιση της Σκοπιανής προπαγάνδας και την αντιμετώπιση των ψευδών και ανιστόρητων διεκδικήσεων και ισχυρισμών;

Ο αφυπνισμός του θηρίου αυτού που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι μια από τις προτεραιότητες της Παμμακεδονικής. Πραγματοποιήθηκε εις μέγιστο μέρος κατά τη διάρκεια του 59ου Συνεδρίου. Πέρυσι οργανώσαμε ακαδημαϊκό σεμινάριο με συνεργασία του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου (AHI) στο Καπιτώλιο, στην Ουάσιγκτον. Τέτοιου είδους ημερίδες και συμπόσια πρέπει να γίνονται συχνά, όχι μόνον σε Πολιτειακά κέντρα, αλλά και σε διάφορα πανεπιστήμια. Μ’ αυτόν τον τρόπο προωθούμε τη δική μας ιστορία και αντικρούομε ανιστόρητες διεκδικήσεις.

Μία πό τις αποφάσεις που ελήφθη από τους συνέδρους του 59ου Συνεδρίου αφορά στο Ίδρυμα της Παμμακεδονικής στους πρόποδες του Ολύμπου. Αποφασίσαμε το γνωστό Αλεξάνδρειο Ίδρυμα, ένα πολύ όμορφο κτίριο κοντά στο Δίο, να αξιοποιηθεί και να γίνει ένα πνευματικό και ακαδημαϊκό κέντρο. Μία αφετηρία απ’ όπου θα πηγάζει η αληθής ιστορία  της Μακεδονίας. Ιστορικά βιβλία που είναι γραμμένα μόνον στην Ελληνική θα μεταφράζονται και στην Αγγλική, ούτως ώστε να διανέμονται σε διάφορα ακαδημαϊκά κέντρα της υφηλίου. 

 

Πώς θα ελκύσετε και θα ενεργοποιήσετε τη νεολαία;

Ο αριθμός των παιδιών της νεολαίας που παρεβρέθη στο 59ο Συνέδριο, ήταν άνευ προηγουμένου. Ήρθαν νέοι από την Νέα Αγγλία, από τη Φιλαδέλφεια, Σικάγο, Χιούστον κτλ. Χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, χάρηκαν την Ελληνική θάλασσα, ξεχύθηκαν στις ηλιοκαμμένες αμμουδιές της Θάσου, αλλά και περπάτησαν μαζί μας στο προσκύνημά μας στα βήματα του Αποστόλου Παύλου. Όταν επισκεφθήκαμε τους Φιλίππους άκουγαν τον ξεναγό με κατάνυξη και αν τυχόν δεν καταλάβαιναν καμιά λέξη δεν δίσταζαν να κάνουν ερωτήσεις. Στις ακαδημαϊκές ομιλίες των καθηγητών Λαζάρου, Φωτιάδη, του Αρχιεπισκόπου κ. Δημήτριου, κ. Νικολάου Μάρτη, η νεολαία ήταν παρούσα. Το τμήμα της Νέας Αγγλίας έδωσε περίπου 25 παραστάσεις χορού σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Ήρθαν οι νέοι και στη Δυτική Μακεδονία, όπου σαγήνεψαν τους συμπατριώτες μας με την επίδοσή τους στους Μακεδονικούς χορούς, με την ομορφιά τους, τη ζωντάνια τους και το κέφι τους. Καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και μας παρακαλούσαν να φέρουμε τη νεολαία μας και του χρόνου. Η νεολαία της Φιλαδέλφειας είχε μαζί της ολόκληρη ορχήστρα με μουσικά όργανα κτλ. Ο κ. Μπουϊκίδης, πρώην Ύπατος Πρόεδρος, μου εξήγησε πως η εγγονή του έπαιζε το synthesizer. Έδωσαν παράσταση σε μια από τις εκδηλώσεις του Συνεδρίου και ο τοπικός πληθυσμός χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής της νεολαίας της Φιλαδέλφειας. Η νεολαία του Σικάγου στερείτο χοροδιδασκάλου. Τα παιδιά αυτά αυτο-διδάχτηκαν και παρουσίασαν ένα τέλειο πρόγραμμα, χορεύοντας όχι μόνον Μακεδονικούς χορούς, αλλά και νησιωτικούς. Ήταν ένα χάρμα οφθαλμών να βλέπεις παιδιά μεγαλωμένα στο εξωτερικό να επιδίδονται στους χορούς της πατρίδας μας με τέτοια άνεση και κέφι. Πραγματικά έγιναν οι ΠΡΕΣΒΕΙΣ της Παμμακεδονικής. Η νεολαία της Νέας Αγγλίας ήρθε επίσης σε επαφή με φοιτητές της ΠΑΙΔΕΙΑΣ, κάτω από την αιγίδα του κ. Τομάζου, καθηγητού από το Πανεπιστήμιο του Connecticut, ο οποίος διοργανώνει εκπαιδευτικά ταξίδια στην Ελλάδα για φοιτητές. Η νεολαία της Παμμακεδονικής γνωρίστηκε με τους φοιτητές του κ. Τομάζου, αντάλλαξαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις, δημιούργησαν νέες φιλίες. Εν κατακλείδι, η Νεολαία της Παμμακεδονικής βρίσκει το δρόμο της. Μέσα από το χορό, τη διασκέδαση, τα συχνά συναπαντήματα μεταξύ τους οι νέοι μας ακολουθούν και χαράζουν την ιστορία τους με το δικό τους τρόπο. Είμαι πολύ αισιόδοξη.

 

Πιστεύετε στην αξία της Ελληνόγλωσσης Παιδείας; Πως θα πρέπει να υποστηριχθεί και να προωθηθεί;

Η Ελληνόγλωσση Παιδεία είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος τον τίτλο της διγλωσσίας, ο οποίος τίτλος βοηθά στην περαιτέρω μόρφωση του παιδιού. Η Ελληνόγλωσση Παιδεία πρέπει να αρχίζει από ενωρίς. Τα προγράμματα των Charter Schools τα οποία έχουν αρχίσει να πολλαπλασιάζονται στις ΗΠΑ, είναι τα πιο ιδανικά, διότι ο μαθητής απορροφά και αφομοιώνεται σε δυο κουλτούρες ταυτόχρονα, στην Ελληνική και στην Αμερικανική. Η επίδοση στην Ελληνική γλώσσα στην αμερικανική κοινότητα όπου ζούμε, κατά τη γνώμη μου είναι ένα σπουδαίο ατού. Αυτό το λεω από την εμπειρία που έχω, διδάσκοντας την Ελληνική σε Ελληνοαμερικανούς και μη. Η εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας βοηθά το μαθητή ή το φοιτητή να αποκτήσει αναλυτικές ικανότητες. Βλέπω μαθητές οι οποίοι γνωρίζοντας την Ελληνική γλώσσα πάνε πολύ πιο καλά στις εισαγωγικές πανεπιστημιακές εξετάσεις, το λεγόμενο SAT τεστ, ή ακόμα στα τεστ που απαιτείται για μεταπτυχιακές σπουδές. Μπορούν να χειριστούν την Αγγλική γλώσσα πιο άνετα, (ας μην ξεχνούμε πως ένα μεγάλο ποσοστό του Αγγλικού λεξιλογίου είναι Ελληνικές λέξεις), μπορούν να διασπάσουν τις λέξεις και να βρουν τη σημασία τους πολύ πιο εύκολα από έναν μαθητή που δεν επιδίδεται στην Ελληνική γλώσσα.Ακόμη ένα στοιχείο που πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός πως άτομα που γνωρίζουν και την Ελληνική γλώσσα επιδίδονται πιο εύκολα στην εκμάθηση μιας τρίτης, τέταρτης γλώσσας. Οι αναλυτικές ικανότητες που έχουν αποκτήσει, καθώς και το Ελληνικό λεξιλόγιο το οποίο έχει διεισδύσει σε πολλές γλώσσες, κάνει την πολυγλωσσία επιτευχτή.  

 

Ποιο είναι το προσωπικό σας όραμα για την Παμμακεδονική Αμερικής;

Να δω το Αλεξάνδρειο Ίδρυμα να μεταμορφώνεται σε ένα ακαδημαϊκό ινστιτούτο απ’ όπου να μπορούν να διανέμονται διδακτορικά της Μακεδονικής-Ελληνικής ιστορίας στην νεολαία της ομογένειας και στην νεολαία της Ελλάδος. Είναι ο μόνος τρόπος να εξαλείψουμε κυριολεκτικά την οικειοποίηση και διαστρέβλωση της ιστορίας μας.

 

Αν κάποιος Αμερικανός σας ρωτούσε τι είναι και τι σηματοδοτεί για εσάς η Μακεδονία, τι θα απαντούσατε;

Στη Μακεδονία μεγάλωσα, πρωτοπήγα στο σχολείο, συναναστράφηκα με άτομα που επηρέασαν τη ζωή μου, δηλαδή στη Μακεδονία γαλουχήθηκα. Η Μακεδονία είναι η ρίζα.

Σχόλια

Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να καταθέσουν τα σχόλια και τις απόψεις τους...

Παρακαλούμε εισαχθείτε στο σύστημα ή εγραφείτε για να έχετε δικαίωμα κατάθεσης σχολίου.

Powered by AkoComment 2.0!

 
< Προηγ.   Επόμ. >
"ο Παλμός της Ομογένειας"
Το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014, συντονιστείτε στις 17:00 (ώρα Ελλάδας) με το Greek Web Radio - www.greekwebradio.com και τη Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 στις 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), με την "Πανελλήνια Φωνή" του Γιοχάνεσμπουργκ - www.hellenicradio.org.za και ακούστε την εκπομπή "ο Παλμός της Ομογένειας", με ειδήσεις, σχόλια και ρεπορτάζ από την Ομογένεια.

Μία παραγωγή της δημοσιογραφικής ομάδας του Sofia Times Magazine σ' επιμέλεια και παρουσίαση του Κώστα Σ. Πασχαλίδη.

Η εκπομπή επαναλαμβάνεται στο Greek Web Radio κάθε Κυριακή στις 17:00 και Δευτέρα με Παρασκευή στις 18:00 (ώρα Ελλάδας)

Greek Web Radio

Πάσχα στην Αλεξάνδρεια
Η "Διασπορά" στη Βενετία
Plant Your Roots In Greece
Το τηλεοπτικό της εβδομάδας
Greek Web Radio

Αν είσαστε καλλιτέχνης ή μουσικό συγκρότημα

και θέλετε να προβληθείτε μέσα από την Πύλη ή το ραδιόφωνό μας,

 επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας το υλικό της δουλειάς σας.

Lady AVA show
"Lady AVA show"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

από την

πρωτεύουσα της Κύπρου

στις 20:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 09:00 π.μ & 05:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

"DJ XOne"
"Dj X One"

καθημερινά στο
Greek Web Radio
με τον
Αργύρη Ναστόπουλο
Καλλιτεχνικό Καφενείο
"Καλλιτεχνικό Καφενείο"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με την

Γιώτα, τον Ευθύμη, την Ευθυμία και την Κορίνα

στις 09:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 06:00 π.μ & 12:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γεια σου Έλληνα
"Γεια σου Έλληνα"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με τον

Στράτο Γ. Κρυσταλλάκη

στις 22:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 05:00 π.μ & 13:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τα πάθη του Έρωτα
"Τα πάθη του Έρωτα"

καθημερινά στο

Greek Web Radio

με την

Ερυφίλη Ευλιάογλου
και τον
Κωνσταντίνο Σταθόπουλο

στις 23:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 04:00 π.μ & 14:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αρωμα Νεολαίας
Η νεολαία της διασποράς έχει τώρα τη δική της εκπομπή στο

Greek Web Radio

"Αρωμα Νεολαίας"

με τον
Βαγγέλη Τριανταφύλλου

καθημερινά στις 18:00 μ.μ και σ' επανάληψη στις 02:00 π.μ - 07:00 π.μ. & 15:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Greek Web RadioBroadcasting by CompuLogic Hellas

Πρόγραμμα "Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας"
Global Hellenism
Global Hellenism

Α' Βραβείο

Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος βραβεύει το Sofia Times Magazine
Εορτολόγιο
Τρίτη
23
Ιανουαρίου
Κλήμεντος Αγκύρας, Αγαθαγγέλου μάρτυρος
Στηρίζω το SofiaTimes.com

Enter Amount:

Τελευταίες Ειδήσεις
 
Top! Top!